SMART Produkter

Solsensor

SOLSENSOR TIL STYRING AF COPENHAGEN BLINDS

Placér en Solsensor i dine vinduer, og gør dine Copenhagen Blinds persienner intelligente!

Ved at tilføje en solsensor til din installation, måles lysstyrken automatisk, og dine persiennerne kan regulere sig selv. Det holder varmepåvirkningen på et minimum, undgår solens blegende UV-stråler og forhindrer refleksioner i din computerskærm. Solsensoren er trådløs og leveres med batteri.

Solsensoren placeres bedst mellem glasset og dine persienner, så den peger mod solen. I vores App kan du bestemme, hvilke persienner som skal justeres automatisk, ligesom du kan justere på, hvor meget sollys der må slippes ind. Persiennen kan i "automatik mode" stilles i tre forskellige positioner: lukket, halvt åbent og åbent.

Du kan naturligvis også let 'overrule' den automatiske justering, hvis du pludselig får lyst til at se solen.

Solsensoren er tråløs og leveres inkl. batteri. Styring kræver en Gateway, som skal købes separat. 

Specifikationer

  • Solsensoren er tilbehør til Copenhagen Blinds for automatisk justering af persiennerne i forhold til solens lys
  • Størrelse: 46mm x 46mm bred og 40mm høj (med justerbar fod 61mm høj). 
  • Strømforsyning: Med det medfølgende CR123A batteri. Kan også forsynes via medleverede USB kabel. 
  • Placering: Den bedste placering af solsensoren er mellem persiennerne og vinduesglasset og med en vinkel, så solsensoren peger mod solen.
  • Solsensoren kan fastgøres med de medfølgende klæbepuder og/eller på foden og skrues fast.
  • Kun til indendør brug. 
  • Rengøring: Tørres af med en let fugtet klud.
  • 2 års garanti.

Z-WAVE PLUS CERTIFICERET

Z-Wave er en trådløs radio-kommunikations protokol udviklet af det danske firma Zensys (i dag: Sigma). Z-Wave er designet til styring og overvågning af elektriske apparater og sensorer i hjemmet. Z-Wave er designet med lav båndbredde og lav strømforbrug for øje.

Z-Wave kommunikerer i Europa på 868.42 MHz og undgår derfor, at der kommer interferens fra WiFi, Bluetooth, Zigbee og andre systemer, som typisk er på 2,4 GHz båndet. Z-Wave er et lav-energi netværk, hvor apparaterne kan sætte til at slumre mellem kommunikationerne. Dette er med til at sikre det lave strømforbrug og dermed den lange batteritid.

Der findes op imod 100 millioner apparater på verdensplan som anvender Z-Wave teknologi. Z-Wave er den mest udbredte teknologi for Smart Home-udstyr i verden.

 

Gateway - et must have til enhver installation

Enhver installation af SMART produkter kræver én Gateway! Den skaber et lokalt, trådløst lavenergi netværk i dit hjem, som tillader kommunikation med smart home tilbehør, såsom Solsensoren, Copenhagen Blinds og SMART greb

 

Læs mere om Gateway