SMART Produkter

Power plug og Signalforstærker

Power plug og Signalforstærker

Med vores Power plug og Signalforstærker kan du fjernstyre de elektriske apparater i dit hjem. Dette, kombineret med din Copenhagen Blind persienne, som kan programmeres til at køre automatisk op og ned, giver dig den ultimative indbrudssikring, da du har mulighed for at programmere dit hjem, så det hele tiden ser beboeligt ud. Du kan for eksempel programmere dine lamper til at tænde og slukke på forskellige tidspunkter. Du kan time dit TV og du kan tænde for vaskemaskinen eller kaffemaskinen.

Vores Power plug fungerer ganske simpelt. Du sætter den bare i en hvilken som helst stikkontakt og så kan du fjernstyre tænd/sluk funktionen via din smartphone.

Ud over at kunne tænde og slukke for en stikkontakt fungerer den som en forstærker for din Gateway, hvis du har problemer med at få placeret Gatewayen centralt eller har et hus, hvor der er behov for lang rækkevidde.

Kræver en Gateway, som skal købes separat.

Specifikationer

  • Dimension 95*58*52 mm
  • Placeres i tilgængelig stikkontakt (rund). Det er muligt at tænde/slukke for sensoren.
  • Forsynes via stikkontakt. Max forbrug på tilsluttet enhed 13A 
  • Kun til indendørs brug.
  • Rengøring: Med let fugtet klud (bemærk: stikkontakt skal være slukket).  
  • Vægt 115 gram.
  • Garanti 1 år.
  • Z-Wave Plus.

Z-WAVE PLUS CERTIFICERET

Z-Wave er en trådløs radio-kommunikations protokol udviklet af det danske firma Zensys (i dag: Sigma). Z-Wave er designet til styring og overvågning af elektriske apparater og sensorer i hjemmet. Z-Wave er designet med lav båndbredde og lav strømforbrug for øje.

Z-Wave kommunikrerer i Europa på 868.42 MHz og undgår derfor at der kommer interferens fra WiFi, Bluetooth, Zigbee og andre systemer som typisk er på 2,4 GHz båndet. Z-Wave er et lav-energi netværk, hvor apparaterne kan sætte til at slumre mellem kommunikationerne. Dette er med til at sikre det lave strømforbrug og dermed den lange batteritid.

Der findes op imod 100 millioner apparater på verdensplan som anvender Z-Wave teknologi. Z-Wave er den mest udbredte teknologi for Smart Home udstyr i verden.

Gateway - et must have til enhver installation

Enhver installation af SMART produkter kræver én Gateway! Den skaber et lokalt, trådløst lavenergi netværk i dit hjem, som tillader kommunikation med smart home tilbehør, såsom Copenhagen Blind, Solsensor og andet tilbehør.

 

Læs mere om Gateway