SMART Produkter

MagnetStrip

MagnetStrip

MagnetStrip til vinduer og døre der er usynlig både ind- og udefra. Med vores MagnetStrip kan du via vores App se, om dine vinduer og døre er lukkede eller åbne. Du kan således hurtigt få et overblik over, om dit hjem er sikret, inden du tager hjemmefra. Installeres med dobbeltklæbende tape. Leveres med et indbygget batteri med op til 10 års levetid.

Stripén skal kobles til en Gateway som skal købes separat

Specifikationer:

  • Farve: Hvid.
  • Batterier: Indbyggede med 10 års garanti.
  • Dimension: 195*15*3,5 mm. Tilhørende magnet 11 x 1,2 mm.
  • Magnet og sensor monteres med selvklæbende tape.
  • Montage kan ske, hvor end det er muligt at anbringe sensoren og magneten. De skal monteres over for hinanden. Der må højst være 10 mm mellem sensor og magnet i lukket tilstand. 
  • Rengøres med let fugtet klud. Eftertørres. 
  • 2 års garanti.
  • Z-Wave Plus.

Z-WAVE PLUS CERTIFICERET

Z-Wave er en trådløs radio-kommunikations protokol udviklet af det danske firma Zensys (i dag: Sigma). Z-Wave er designet til styring og overvågning af elektriske apparater og sensorer i hjemmet. Z-Wave er designet med lav båndbredde og lav strømforbrug for øje.

Z-Wave kommunikrerer i Europa på 868.42 MHz og undgår derfor at der kommer interferens fra WiFi, Bluetooth, Zigbee og andre systemer som typisk er på 2,4 GHz båndet. Z-Wave er et lav-energi netværk, hvor apparaterne kan sætte til at slumre mellem kommunikationerne. Dette er med til at sikre det lave strømforbrug og dermed den lange batteritid.

Der findes op imod 100 millioner apparater på verdensplan som anvender Z-Wave teknologi. Z-Wave er den mest udbredte teknologi for Smart Home udstyr i verden.

Gateway - et must have til enhver installation

Enhver installation af SMART produkter kræver én Gateway! Den skaber et lokalt, trådløst lavenergi netværk i dit hjem, som tillader kommunikation med smart home tilbehør, såsom Copenhagen Blinds og andet tilbehør.

 

Læs mere om Gateway