SMART Produkter

Danfoss radiator termostat

Danfoss radiator termostat – fjernstyr din indetemperatur via din App

Med Danfoss termostaten kan du trådløst fjernstyre opvarmningen af din bolig via vores App på din smartphone. Denne Danfoss termostat, type RZ/RA, fungerer til fremløbsradiatorer.

Danfoss termostaten kan monteres direkte på de fleste radiatorer og kan bruges på et Z-Wave netværk, hvilket gør det muligt at fjernstyre den. Sætter du radiatoren til en bestemt temperatur, sikrer termostaten, at denne er konstant.

Kræver en Gateway, som købes separat

Specifikationer

  • Til montage på fremløbsradiatorer på den eksisterende ventil.
  • Størrelse: L: 91 mm Ø: 51 mm (RA).
  • Strømforbrug: 3 µW i standby og 1,2 W i aktiv tilstand.
  • Batterilevetid: Op til 2 år. Batterier medleveres. Der må ikke benyttes genopladelige batterier i Danfoss Termostater.
  • Maks. vandtemperatur: 90° C.
  • Virkeområde: Omgivelsestemperatur 0° C til 40° C.
  • Temperaturindstillingsområde: Fra 4° C til 28° C.
  • Garanti 1 år.
  • Bemærk: Termostaten må ikke anvendes i farlige installationer eller på steder, hvor den kan blive udsat for vand. Testet for sikkerhed og EMC-krav i henhold til EN 60730-1, EN 60730-2-9 og EN 60730-2-14.

Z-WAVE PLUS CERTIFICERET

Denne version af Danfoss Termostater kommunikerer via Z-Wave med vores Gateway og App. Termostater købt under Danfoss Living systemet kan ikke bruges sammen med vores App, da de kører en anden protokol.

Z-Wave er en trådløs radio-kommunikations protokol udviklet af det danske firma Zensys (i dag: Sigma). Z-Wave er designet til styring og overvågning af elektriske apparater og sensorer i hjemmet. Z-Wave er designet med lav båndbredde og lav strømforbrug for øje.

Z-Wave kommunikerer i Europa på 868.42 MHz og undgår derfor, at der kommer interferens fra WiFi, Bluetooth, Zigbee og andre systemer, som typisk er på 2,4 GHz båndet. Z-Wave er et lav-energi netværk, hvor apparaterne kan sætte til at slumre mellem kommunikationerne. Dette er med til at sikre det lave strømforbrug og dermed den lange batteritid.

Der findes op imod 100 millioner apparater på verdensplan som anvender Z-Wave teknologi. Z-Wave er den mest udbredte teknologi for Smart Home-udstyr i verden.

Gateway - et must have til enhver installation

Enhver installation af SMART produkter kræver én Gateway! Den skaber et lokalt, trådløst lavenergi netværk i dit hjem, som tillader kommunikation med smart home tilbehør, såsom Copenhagen Blinds og andet tilbehør.

 

Læs mere om Gateway