SMART Produkter

Copenhagen Blinds

 


STYR DINE PERSIENNER MED DIN MOBILTELEFON ELLER TABLET

Intuitiv betjening, der altid er lige ved hånden!

Via vores App forvandler du på få sekunder din Smartphone til en intuitiv fjernbetjening, som du kan anvende til at styre dine Copenhagen Blinds. Både når du er i nærheden og på farten kan du:

 • Hæve, sænke og tilte dine Copenhagen Blinds
 • Tidsindstille dine persienner så de passer til din døgnrytme
 • Modtage in-app notifikationer – fx når dine Copenhagen Blinds trænger til at blive genopladet
 • Give din familie eller kollegaer adgang til den mobile App

COPENHAGEN BLINDS BY ART ANDERSEN CPH

Persienner er en gammel persisk opfindelse, som blev bragt til Venedig af de opdagelsesrejsende. Det seneste patent på persienner blev taget i 1888 og siden er der intet sket med videreudviklingen af persiennen - før nu.

Copenhagen Blinds bygger videre på systemet med lameller, der blødgør lyset, skærmer for solen og holder nysgerrige blikke ude. Helt klassisk. Der er tilsat en lille motor med trådløs betjening og udviklet på detaljerne, så persiennerne er lette at rengøre, har færre snore og stort set kan mørklægge et rum.

Copenhagen Blinds har en patenteret optrækssnor integreret i stigesnorene, hvilket giver nogle helt afgørende fordele:

 • Lamellerne kan stå lodret, og derfor kan persiennen lukkes så den stort set mørklægger et rum.
 • Lamellerne har ingen huller i midten, så man slipper for at sollys kommer igennem.
 • Lamellerne kan tages ud én af gangen og gøres rene!

Persiennen er SMART og kan styres fjernbetjent og trådløst. Persiennerne er motoriserede, batteridrevne og trådløse – så du kan styre dine persienner derhjemme eller på kontoret via vores App. Du kan tidsindstille persiennerne, så de åbner eller lukker automatisk, og du kan definere din favoritposition og sætte bestemte positioner, som persiennen skal stå i, f.eks. når du ser film.

Batteriet i Copenhagen Blinds er genopladeligt, og du får automatisk en meddelelse på din smartphone, når det er ved at være tid til, at batteriet skal genoplades.

 

 

Specifikationer: 

 • Copenhagen Blinds fås i hvid, sort og sølv i en bredde fra 60 cm til 250 cm og en højde fra 60 cm til 250 cm. 
 • Fremstilles efter individuelle mål. Selve røret er 50mm i diameter og lamellerne 50mm brede. 
 • Guide til opmåling findes her
 • Monteres så tæt på ruden som muligt. De medfølgende beslag og skruer kan anvendes til både lodret og vandret montage. 
 • Copenhagen Blinds leveres med indbygget batteri og tilhørende lader. Via App'en får man besked, når det bliver nødvendigt at genoplade persiennen (fås også med faststrømsløsning 24 VDC)
 • Rengøring: Tørres af med en fugtet klud. Lameller kan udtages enkeltvis for rengøring
 • 2 års garanti
 • Z-wave plus

 

Z-WAVE PLUS CERTIFICERET

Z-Wave er en trådløs radio-kommunikations protokol udviklet af det danske firma Sigma (tidligere: Zensys). Z-Wave er designet til styring og overvågning af elektriske apparater og sensorer i hjemmet. Z-Wave er designet med lav båndbredde og lavt strømforbrug for øje.

Z-Wave kommunikrerer i Europa på 868.42 MHz og undgår derfor, at der kommer interferens fra WiFi, Bluetooth, Zigbee og andre systemer som typisk anvender 2,4 GHz båndet. Z-Wave er et lav-energi netværk, hvor apparaterne kan sættes til at 'slumre' mellem kommunikationerne. Dette er med til at sikre et lavt strømforbrug og dermed lang batteritid.

Mht sikkerhed er Z-Wave det mest sikre system på markedet. Bl.a. bruger Z-Wave samme 128bit krypteringsprogram som de fleste bank- og betalingssystemer også bruger.

Der findes op imod 100 millioner apparater på verdensplan som anvender Z-Wave teknologi. Z-Wave er dermed den mest udbredte teknologi for Smart Home udstyr i verden.

Copenhagen Blind Wall Controller

Wall Controller i enkelt design, som kan sættes på væggen og styre dine Copenhagen Blinds persienner manuelt, hvis du ikke lige har din Smartphone ved hånden. 

Den fungerer trådløst og også hvis du er offline. Med en Wall Controller kan du hæve/sænke dine persienner og du kan tilte dem.

En Wall Controller kan styre en persienne eller en gruppe af persienner. Har du Copenhagen Blinds i flere rum, anbefaler vi at montere en Wall Controller per rum.

 

Læs mere om Copenhagen Blind Wall Controller

Solsensor justerer persiennen automatisk

Du har mulighed for at tilvælge den smarte solsensor, som måler lysstyrken og justerer persiennerne automatisk. Når solen bliver for stærk og bager ind i stuen, og temperaturen dermed stiger, lukker persiennerne automatisk lidt eller meget for, så der stadig kommer lys ind. Men din stue forbliver kølig og dine møbler, tæpper og kunst bliver ikke bleget af solens stråler.

Gateway - et must have til enhver installation

Enhver installation af Copenhagen Blinds kræver én Gateway! Den skaber et lokalt, trådløst lavenergi netværk i dit hjem, som tillader kommunikation med smart home tilbehør, såsom Copenhagen Blinds og andet tilbehør.

 

Læs mere om Gateway