SMART Produkter

Copenhagen Blinds Wall Controller

COPENHAGEN BLINDS WALL CONTROLLER - NÅR DIN SMARTPHONE IKKE ER I NÆRHEDEN

Wall Controller i lækkert design, som du kan montere på væggen og anvende til at styre dine Copenhagen Blinds persienner.

Den fungerer trådløst og også hvis du er offline. Med en Wall Controller kan du hæve/sænke dine persienner og du kan tilte dem.

En Wall Controller kan styre en persienne eller en gruppe af persienner. Har du Copenhagen Blinds i flere rum, anbefaler vi at montere en Wall Controller per rum.

Med Wall Controller'en kan du hæve og sænke dine persienner med et klik - eller du kan tilte dine lameller ved et drej.

Wall Controller'en er trådløs og opladelig. Så du skal ikke montere nogle ledninger ved din Wall Controller. Opladning sker med et mini USB stik.

Wall Controller'en kan monteres på væggen med skruer eller selvklæbende tape. Bemærk: Styring kræver en Gateway, som skal købes separat. 

Specifikationer

  • Wall Controller: Format: 70x70 mm inkl. holder.
  • Wall Controller'en er en fjernbetjening, der kan monteres på væggen med medfølgende skruer, dobbeltklæbende tape eller med den indbyggede magnet (på fx et køleskab).
  • Fjernbetjeningen kan udtages af den medfølgende vægholder.
  • Drives af indbygget batteri. Oplades med det medfølgende mini-USB stik tilsluttet en USB strømforsyning - fx. en PC.
  • App'en giver besked, når genopladning er påkrævet.
  • Rengøring: Rengøres med en let fugtet klud.
  • 2 års garanti.
  • Z-wave plus certificeret.

Z-WAVE PLUS CERTIFICERET

Z-Wave er en trådløs radio-kommunikations protokol udviklet af det danske firma Zensys (i dag: Sigma). Z-Wave er designet til styring og overvågning af elektriske apparater og sensorer i hjemmet. Z-Wave er designet med lav båndbredde og lav strømforbrug for øje.

Z-Wave kommunikrerer i Europa på 868.42 MHz og undgår derfor at der kommer interferens fra WiFi, Bluetooth, Zigbee og andre systemer som typisk er på 2,4 GHz båndet. Z-Wave er et lav-energi netværk, hvor apparaterne kan sætte til at slumre mellem kommunikationerne. Dette er med til at sikre det lave strømforbrug og dermed den lange batteritid.

Der findes op imod 100 millioner apparater på verdensplan som anvender Z-Wave teknologi. Z-Wave er den mest udbredte teknologi for Smart Home udstyr i verden.