Har du det for koldt?

Driver fugten af dine vinduer om morgenen? Fryser du om aftenen foran fjernsynet, eller sidder du i træk på arbejdspladsen? Lave temperaturer, træk og kuldenedfald gør dig syg, påvirker dit humør, nedsætter din produktivitet og skruer op for varmeregningen.

Mange boligejere har udfordringer med lave temperaturer, træk og kuldenedfald i hjemmet eller på kontoret. Selvom det kan lyde hyggeligt at kravle under et tæppe med hjemmeskoene på, så støvsuger det pungen for penge samtidig med, at det får kroppens muskler til at spænde.

 

Blandt synderne er især varmesystemer, der ikke tilpasser sig boligens temperatur, eller dårlig isolering, hvor det trækker ind fra vinduer, gulve og vægge. Det presser nemlig temperaturen ned og sætter radiatorerne på overarbejde. Med forskellige SMART-løsninger til hjemmets vinduer og døre, kan du heldigvis let gøre noget ved disse mest typiske udfordringer:

Manuel varmestyring

Den mest simple årsag til en kold bolig, finder du i den manuelle varmestyring. Det gælder eksempelvis, hvis du har luftet ud om morgenen og glemt at tænde for varmen igen, eller hvis du ikke har fået indstillet radiatorerne ens i hele huset. Det kan skabe et dårligt indeklima, men også kondens og skimmelsvamp. Med digitale termostater fra Danfoss, kan du via vores App styre temperaturen i hjemmet og sikre en konstant tilpasning af temperaturen i boligen.

Ineffektive varmesystemer

Flere og flere boliger har varmesystemer som eksempelvis gulvvarme, der justerer sig automatisk efter boligens temperatur. Bliver boligen opvarmet af solen om middagen, begynder varmesystemet automatisk at skrue ned i løbet af dagen. Det kan give kuldeproblemer, da det i mange tilfælde tager flere timer, inden systemet er startet op igen og har effekt. Med en Klimasensor eller digitale termostater undgår du at komme hjem til en kold bolig, da temperaturen kan fjernstyres på vores App.

Manglende isolering

Dårlig isolering bevirker, at kulden nemt trænger ind i boligen og skaber træk fra vinduer og døre. Den moderne Copenhagen Blinds persienne, som styres enten automatisk eller fra telefonen, er ikke kun en effektiv solafskærmning. Den kan afskærme for den værste kulde om aftenen eller i vinterperioden. Her kan du på de kolde og blæsende dage køre persiennerne ned, mens du er på arbejde, så de hjælper med at holde boligen varm. 

SMART indeklima giver dig en samlet løsning til styring af temperaturen og indeklimaet i din bolig, så du effektivt kan reducere generne fra kulde og træk. 

Dine Copenhagen Blinds persienner fungerer således ikke kun som en effektiv solafskærmning om dagen, men også som en effektiv kuldeskærm om aftenen.  Med Danfoss radiator termostaten styrer du automatisk opvarmningen af din bolig - også når du ikke er hjemme. Og med Klimasensoren kan du altid holde styr på, at dit indeklima er sundt. Alle komponenter kan du automatisere eller fjernstyre via vores App. 

Læs mere om de mange forskellige løsninger herunder: