Føler du dig utryg?

Din bolig bør være det sted, hvor du føler dig allermest sikker. Men desværre har mange indbrudsramte boligejere ikke alene fået frarøvet personlige ejendele, men også fået ødelagt sin tryghedszone. De må ofte leve i frygt for atter et uventet besøg.

Alle statistikker viser, at du som boligejer i Danmark er yderst udsat, når det handler om indbrud. Kigger man på tal fra Danmarks Statistik finder over 70 indbrud sted om dagen, og Danmark har andenpladsen på listen over lande i Europa, der er hårdest ramt. 

En af de bedste måder, hvorpå du kan sikre dig mod indbrud, er at få din bolig til at se beboet ud. 

Boligen syner tom

Fremstår din bolig forladt, når du er på ferie, så er det en direkte invitation til indbrudstyven, som er fuldt opmærksom på tomme huse. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at det jævnligt syner af aktivitet i hjemmet. Med de intelligente Copenhagen Blinds persienner kan du enten fjernstyre dem fra telefonen eller tidsindstille dem, så de hver dag kører op og ned og således skaber liv i hjemmet. Med vores Power plug og Signalforstærker kan du time og styre dine elektroniske apparater -fx lamper og tv - så din bolig ser beboet ud på forskellige tidspunkter af døgnet.

Dit hjem står ulåst

Har du glemt at låse bagdøren, eller står et vindue på klem? Det er en velkendt forglemmelse hos boligejere, som kan koste dyrt. Det er nemlig også her, at indbrudstyven ser sit snit til at invitere sig selv en tur indenfor. Med vores App kan du dog let overvåge hjemmet, også når du ikke er hjemme. Her kan du med vores SMART greb og Magnetstrip lynhurtigt få et overblik over, om alle hjemmets døre og vinduer er lukkede og låste.

En SMART løsning til at sikre din bolig

Dine Copenhagen Blinds persienner kan automatisk køre op og ned på forskellige tidspunkter af døgnet. Dine SMART greb og Magnetstrips giver dig et overbik over, om dine vinduer er lukkede og sikrede. Din Power plug og Signalforstærker giver dig mulighed for at programmere dine lamper og elektroniske apparater til at tænde og slukke på forskellige tidspunkter. På den måde ser din bolig hele tiden ser beboet ud. Og, alle komponenter kan du automatisere eller fjernstyre via vores App. 

Læs mere om de mange forskellige produkter herunder: